Hirdetés

Kulisszák mögötti videón a Legendás állatok és megfigyelésük

|

Hirdetés

Idén visszatérhetünk J.K. Rowling varázsvilágába, ám ezúttal nem Harry Potter kalandjait követjük majd, hanem az 1920-as évek New Yorkjába utazunk el, ahol Newt Scamander története bontakozik ki előttünk. A filmben természetesen nem kizárt, hogy találkozunk ismerős karakterekkel, ám ez elsősorban mégis egy önálló sztori lesz, távol a Roxforttól. A Legendás állatok és megfigyelésüket a négy Potter filmet jegyző David Yates rendezi, J.K. Rowling forgatókönyve alapján. A főszereplőt az Oscar-díjas Eddie Redmayne alakítja, akihez csatlakozik még Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Samantha Morton, Jon Voight, Ron Perlman, Carmen Ejogo, Jenn Murray, Faith Wood-Blagrove és Colin Farrell. A 2016 november 18-án érkező filmről most egy kulisszák mögé tekintő videó szolgáltat új információkat: https://www.youtube.com/watch?time_continue=167&v=qrp9wVO_74U

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.