Hirdetés

Külön filmet kapnak a Madagaszkár pingvinjei

|

A Madagaszkár eddigi részei alatt az abszolút közönség kedvenc nem más volt, mint Julien király és a négy pingvin. Előbbiről most nem értekeznénk, de utóbbiak önálló esélyt kapnak a bizonyításra!

Hirdetés

Jelenleg is a készítés fáziásban találhatjuk a Madagaszkár harmadik epizódját, amelyben szintén szerepet kapnak az ominózus pingvinek, de jelen cikk tárgya nem ez. A DreamWorks jövőbeli terveiről a cég egyik feje, Jeffrey Katzenberg számolt be, melyek között szerepel egy negyedik Madagaszkár rész, és az is, hogy külön spin-off mozit kapjon a pingvin-csapat. A szkriptre már is ráállították a Megaagy író-párosát, Alan J. Schoolcraft-ot és Brent Simons-t, akik korábban is a DreamWorks szolgálatában szállították munkáikat. Egyéb információ híján kivárásra játszunk...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.