Hirdetés

Különleges játékokkal ünnepli 40. évfordulóját a Star Wars

|

Új akciófigurák és társasjáték is jön a kerek évforduló alkalmából.

Hirdetés

A Hasbro egy új sorozatnyi Star Wars témájú játékot jelentett be, amelyek a műfaj meghatározó alkotás 40. évfordulójának alkalmából érkeznek. A játékok főképpen a legelső film, a Star Wars: Egy új remény karaktereiből és helyszíneiből merítenek ihletet.

Hirdetés

Az eddig bemutatott játékok között több figurát találunk, egy Star Wars Monopolyt és Obi-Wan fénykardjának replikáját. A cég ezen felül még több statikus figurát fog piacra dobni, amelyeken a karaktereket különböző pozíciókban ábrázolják majd, egyenesen a filmből átvéve.

A Hasbro Titánium figurái olyan karaktereket ábrázolnak, mint Darth Vader, Obi-Wan Kenobi, Luke Skywalker, Leia hercegnő és Han Solo. Minden egyes figura két különböző háttérrel érkezik. Az egyik a film egy helyszínét, míg a másik magát a karaktert ábrázolja. A 9,5 centis figurák 15 dollárba (~4000 Ft) fognak kerülni darabonként.

A különleges Monopoly kiadás hat egyedi bábut tartalmaz, amelyeket az Egy új remény inspirált. Ezek a bábuk a következők: egy rohamosztagos sisak, az Ezeréves Sólyom, R2-D2, Luke Skywalker X-szárnyú sisakja, egy homoksikló és a Halálcsillag. A 30 dollárba (~8000 Ft) kerülő társasjáték szintén a film különböző elemeit tükrözi vissza.

A Hasbro 15 centis figurákat is piacra dob, amelyek a Star Wars franchise különböző filmjeiből merítenek ihletet. Az első ilyen szobor Luke Skywalkert ábrázolja pilóta felszerelésben és fénykarddal a kezében, amint átkel egy csatatéren. A kompozíciót a világító robbanás és a hangeffektek teszik teljessé. Ezeknek a figuráknak már 50 dollárt (~4000 Ft) kell kicsengetni darabjáért.

Végezetül egyetlen Star Wars játéksorozat sem lehetne teljes legalább egy fénykard nélkül, így a Hasbro kibővíti a "Black Series" fénykard replikáit Obi-Wan Kenobi fegyverével. A fénykard világít, hangeffekteket ad ki és fém markolattal rendelkezik. Aki erre vágyik az 180 dollárért (~50000 Ft) szerezhet be egyet magának.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.