Hirdetés

Különvélemény sorozat - Benne lehet Tom Cruise?

|

Hirdetés

Nagy ovációval fogadták tegnap a rajongók a Különvélemény sorozat verziójának első közzé tett 20 percét. Az egyik executive produceri székben természetesen még mindig Steven Spielberg ül, a másikban Kevin Falls, aki elhintette, hogy "Tom Cruise vagy fel fog tűnni benne, vagy nem". Habár az egyik bennfentes később úgy tisztázta Falls kijelentését a panel után, hogy ez még csak egy ábránd. A Különvélemény sorozat a 2002-es Spielberg-film alapján készül, amely Philip K. Dick novellájának adaptációja. A sztori 2065-ben, Washingtonban játszódik, 10 évvel a mozifilm eseményei után. Ebben Tom Cruise tagja volt a Precrime nevű bűnmegelőző ügynökségnek, mely aztán később őt  is egy gyilkosság gyanújába keverte. A széria új karaktereket vonultat fel új színészekkel, két kivétellel: Wally (Daniel London), aki a prekogokra ügyel, és az Agatha nevű prekog (a filmverzióban Samantha Norton, itt pedig Laura Regan alakítja). Max Borenstein (író) elmondása alapján a történet ott folytatódik, ahol a film abbamaradt: "A rendőrség rendszere összeomlik és a prekogokat védelem alá veszik. A széria azt fogja bemutatni, hogy ezután mi történik ezekkel az emberekkel." A sorozat vastagon viseli majd magán Spielberg keze nyomát. Az egyik producer, Darryl Frank szerint " Napi rendszerességgel vett részt a munkálatok minden terén. Dolgozott a sztorin, a díszleteken, még a vizuális effekteken is." A premier 2015 szeptemberében lesz a Foxon.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.