Hirdetés

D23 Expo - cím nélküli külvárosi fantasy érkezik a Pixartól

|

A Szörny Egyetem rendezője, Dan Scanlon egy fantasy mesét fog a mozikba szállítani legközelebb.

Hirdetés

A D23 Expón jelentette be a Disney/Pixar, hogy a Szörny Egyetem rendezőjétől, Dan Scanlontól a közeljövőben egy külvárosi fantasyt fogunk kapni, természetesen a megszokott animációs formában, ami a Pixart már évtizedek óta jellemzi.

Hirdetés

A bejelentéskor Scanlon hozzátette, hogy az egyelőre még cím nélkül árválkodó projekt fő témája azt a kérdést fogja körbejárni, hogy ki is az apám? Scanlon sajnálatos módon fiatal korában elvesztette a saját édesapját, és ez ihlette meg a mostani filmmel kapcsolatban, melyben ha minden igaz egyáltalán nem lesznek ember karakterek.

A történet egy olyan világban játszódik, ahol a fantasykből jól ismert népek - elfek, tündérek és trollok - élik mindennapjaikat. A film egy apjukat korán elvesztő elf fivérpárost fog végig követni, akik a világban fent maradt mágia segítségével szeretnék még egyszer megidézni apjuk szellemét, hogy találkozhassanak vele.

A film egyik további érdekessége az unikornisok jelenléte lesz, mivel azok annyira hétköznapiak, hogy kvázi háziállatokként tartják őket a világ mesebeli lakói - ezzel a húzással pedig minden bizonnyal az összes gyerkőcöt sikerül majd bevonzaniuk a mozikba az alkotóknak!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.