Hirdetés

Kung Fu Panda 3 - Már ismerjük a sztorit

|

Hirdetés

A visszatérő szereplőkön és a rendezőkön kívül nem igazán ismertünk több részletet eddig a Kung Fu Panda 3-mal kapcsolatban, azonban a 20th Century Fox is részt vett a Las Vegas-i CinemaConon, ahol bejelentették az animációs mese történetét. Ez alapján Po (Jack Black) visszatér és ott folytatódnak a kalandjai, ahol a második rész véget ért. Régen látott apja (Bryan Cranston) hirtelen megjelenik, újra egyesül a család és elutaznak egy titkos pandaparadicsomba, ahol rengeteg vidám, új karaktert ismerhetünk meg. Azonban mikor a természetfeletti gonosz, Kai elkezd végigsöpörni Kínán, hogy legyőzze az összes kung fu mestert, Pónak meg kell próbálnia a lehetetlent és harcosokat kell faragnia vidám és ügyetlen testvéreiből. A Kung Fu Panda 3 2016. január 29-én jelenik meg 3D-ben, Jennifer Yuh (Kung Fu Panda 2, Spawn) és Alessandro Carloni (Kung Fu Panda 2, Croodék, Így neveld a sárkányodat) rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.