Hirdetés

Kung Fu Yoga trailer - Jackie Chan és egy CGI oroszlán kalandjai

|

Jackie Chan új akció-vígjátéka valami olyat mutat, amit garantáltan nem láthattunk még a hongkongi pofonosztótól: van itt izgalmas autósüldözés, jól megkoreografált verekedések és egyelőre megmagyarázhatatlan módon egy CGI oroszlán is.

Hirdetés

A legtöbben már arra várunk egy ideje, hogy Jackie Chant ismét a mozikban láthassuk olyan folytatásokban, mint a Csúcsformában 4 vagy a Shanghai Dawn, azonban egyelőre meg kell elégednünk Stanley Tong új akció-komédiájával, aki olyan filmeket készített már Chan főszereplésével, mint a Balhé Bronxban, az Első csapás és a Rendőrsztori 3.

Hirdetés

A legújabb közös munkájuk a Kung Fu Yoga, amelyben Chan egy kínai archeológust alakít: a sztori szerint egy gyönyörű indiai professzornővel együtt próbálják megkeresni Magadha elveszett kincsét, útjuk pedig Tibetbe vezet, ahol egy jégbarlangban megtalálják a kinccsel együtt eltűnt királyi sereget. Utuk ezután Dubajba és Indiába vezet, miközben üldözik őket és Chan természetesen ismét szépen kivitelezetten szétrúg pár hátsót. De azért olyat is látunk tőle, amit eddig még soha: egy hatalmas CGI oroszlánnal együtt utazni. 

A Kung Fu Yogát 2017. januárjában mutatják be Kínában, mi maximum a tévében vagy DVD-n láthatjuk majd, már ha egyáltalán elér idáig. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.