Hirdetés

Az X-Men egykori színésznője is szerepelni fog a Kung Fury folytatásában

|

Ennek viszont sajnos ára is volt.

Hirdetés

Állítólag a napokban vette kezdetét a 2015-ben megjelent, a rajongók támogatásával összekalapozott Kung Fury következő felvonásának forgatása. David Sandberg teljesen elborult, minden egyes elemével a 80-as évek klasszikusai előtt tisztelgő alkotása akkora sikert aratott, hogy a folytatás mögé már két produkciós cég is beállt, ráadásul a szereplőgárdáját olyan színészek erősítik, mint a kétszeres Oscar-díj jelölt Michael Fassbender, valamint Arnold Schwarzenegger. 

Hirdetés

Eddig úgy nézett ki, hogy az első rész főszereplőjeként és egyben rendezőjeként ismert Sandberg, illetve a fent említett sztárok mellé a Baby Driver és a napokon belül mozikba kerülő Halálos iramban: Hobbs és Shaw színésznője, Eiza Gonzalez is csatlakozik a stábhoz, azonban az eredetileg neki szánt szerepet végül Alexandra Shipp kapta meg. A Kszi, Simon című tragikomédiában és a legutóbbi két X-Men filmben látott színésznő egy Rey Porter nevű riportert fog életre kelteni a Kung Fury 2-ben, aki mindenre elszánt és hajlandó annak érdekében, hogy összehozza a lehető legjobb sztorit. 

Hogy mikorra lesz kész, és mikor érkezik a mozikba a Kung Fury sokak által várt, másfél órásra tervezett folytatása, arról még nem tudunk semmit, de mindenképp érdemes lesz odafigyelni erre a tömény szórakozásnak ígérkező, sztárokkal teletűzdelt alkotásra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.