Hirdetés

Készül a Kung Fury folytatása!

|

A Kung Fury annyira totális és tömény leképezése volt tavaly a 80-as éveknek, hogy eldobtuk tőle az agyunkat és alig vártuk, hogy többet kapjunk belőle. Jó hírünk van: már folyamatban a következő nosztalgiabomba!

Hirdetés

David Sandberg tavaly valami olyat tett le elénk, amely nem csak hiánypótló volt, de amire a világ(háló) szinte egy emberként  volt kiéhezve. A rajongók támogatásával összekalapozott fél órás hommage, a Kung Fury azt az időszakot hozta vissza, amikor Schwarzi, Sly, Willis és Mr. Hoff filmjeit VHS-kazettákon néztük rojtosa és ahol korábbi kritikánk szerint "dívott az indokolatlanul túltolt (és erőszakos) akció, az egy dimenziós karakterek, a (fájdalmasan) maradandó egysorosok, az egy kaptafára gyártott sztorik, a szintipop zene, mindezt jó adag, mégis jóleső ízléstelenségbe csomagolva". A rajongók pedig alig várják, hogy többet kapjanak ebből a szórakoztató nosztalgiaadagból. 

Hirdetés

Kung Fury-t valószínűleg előbb látjuk majd viszont, mint gondolnánk, ugyanis úgy tűnik, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel Sandberg nem hagyja magára a Miami Vice-on nevelkedett, torokgyulladásban szenvedő hősét, mivel a következő posztot osztotta meg a cége, a Laser Unicorns hivatalos Facebook oldalán: 

A kép lényege egyértelmű: a Kung Fury egy éve jelent meg, Sandberg pedig megosztott egy forgatókönyv címlapját, amelyen a Kung Fury II: The Movie név szerepel és hozzátette: a jövő meg van írva, várjunk türelemmel. Többet jelenleg nem tudunk, de kell ennél jobb hír? Emlékeztetőül, nézzétek meg a Kung Fury filmet alább, magyar felirattal: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.