Hirdetés

Küszöbön a Tron: Örökség folytatása?

|

Bizonyos források láncreakciót indítottak el, amely arra irányult, hogy a rendkívül magas bevételek után (majd a duplája, nem számolva a dvd és blu-ray-t) a Disney berendeli a folytatást.

Hirdetés

A Tron: Örökség költségvetése 170 millió dollár volt, mostanra már az eladási adatok több, mint 300 milliós bevételt jeleznek, így a stúdió nyugodtan gondolkozhat egy újabb Tron-ban, úgy tűnik megéri. Ráadásul, a DVD és Blu-Ray eladások még bele sem számíthatóak, az tovább erősíti a kasszát. Az Aint It Cool News munkatársa, Harry Knowles biztos forrásból tudni véli, hogy a Disney máris berendelte a folytatást. Állítólag Harry rendkívül jó kapcsolatokkal rendelkezik magasabb körökben is, így ha ő tudni vél valamit, az már megalapozott dolog. Szó mi szó, a Tron: Örökség lezárása elég nyíltra sikeredett, ami csak elősegítheti egy újabb rész születését. Vajon igazak a pletykák?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.