Hirdetés

Kutyák szigete - feliratos traileren Wes Anderson új filmje

|

Stop-motion technológiával készült film, aminek a főszereplői kutyák és fél Hollywood szerepel benne, ráadásul Wes Anderson készíti? A Kutyák szigetét látni kell!

Hirdetés

Wes Anderson azon kevés rendezők egyike, akinek a stílusát bármikor felismernénk, akár egy kép alapján is. A Grand Budapest Hotel, a Holdfény királyság és A fantasztikus Róka úr mind-mind olyan egyedi alkotások, amik nélkül szegényebb lenne a filmvilág. És ilyennek tűnik a legújabb fantáziadús projektje, a stop-motion technológiával készült Kutyák szigete (Isle of Dogs) is, amely igazi sztárparádét ígér. 

Hirdetés

Nagyon megörültünk a hírnek, hogy a különleges animációs filmet a hazai mozik is vetítik majd, ugyanis a Fórum Hungary forgalmazásában 2018. május 3-tól láthatjuk majd a Bryan Cranstont, Edward Nortont, Bill Murray-t, Scarlett Johanssont, Tilda Swintont, Jeff Goldblumot, Liev Schreibert, Frances McDormandot, Harvey Keitelt és Ken Watanabe-t is szinkronhangként felsorakoztató alkotást. Íme a feliratos trailer:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.