Hirdetés

Red Carpet Rampage - Küzdj az Oscar-díjért Leóval!

|

Hirdetés

Az utóbbi pár évben egyre nagyobb trenddé vált Leonardo DiCaprio mémmé alakítása. Rengeteg vicces aláírással készült képet láthattunk a színészről, amiért eddigi Oscar-jelöléseit nem tudta díjra váltani. Az idei évben Leo ismét az Akadémia jelöltjei között versenyezhet - az Alejandro Gonzales Innaritu rendezésében készült A visszatérőben nyújtott alakításáért -, idén olyan színészeket kell legyőznie a legjobb férfi főszereplő kategóriában, mint Bryan Cranston, Matt Damon, Michael Fassbender és a tavaly ugyan ebben a kategóriában díjazott Eddie Redmayne. Azt hittük, már mindent láttunk, ekkor megérkezett a Red Carpet Rampage. Az idei díjszezonban már láthattuk az idei jelölt filmeket a Micimackó jeleneteivel elmesélve, de az internet mindig képes meglepetéseket okozni. A rengeteg vicces gif és kép után azt hiszem a Leo viccek elértek a csúcspontra, ugyanis készült egy böngészőben játszható platformer játék is, amelyben három gombot csapkodva kell foggal-körömmel Oscar szobrocskához juttatni Leonardo DiCapriót. [caption id="attachment_80388" align="aligncenter" width="1024"]

Leonardo Dicaprio és a további jelöltek versenyt futnak a vörös szőnyegen.
Leonardo DiCaprio és a további jelöltek versenyt futnak a vörös szőnyegen.[/caption] A Leos Red Carpet Rampage egy egyszerű, de nagyszerű platformer, amiben a célunk, hogy üldözzük az előttünk lebegő aranyszobrocskát, közben pedig SAG, Emmy, Golden Globe és MTV Movie Awards díjakat gyűjtögessünk plusz pont érdekében. Persze a dolgunkat nehezítik a velünk versenyt futó jelöltek, a felbukkanó fotóriporterek és a semmiből előtűnő, folyton nekünk ütköző Lady Gaga is. Az egyszerű Oscar hajsza mellett vannak bónusz pályák is, amelyek a játék igazi humorát adják. Ha van pár percetek, akkor ide kattintva próbára tehetitek magatokat. Vigyázzatok, erősen addiktív!
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.