Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered 1998 filmjeit?

|

Te is Dudvától tanultál meg csencselni? A csomagtartód úgy fest, mintha Las Vegasba tartanál? Vagy neked is ráp*sáltak a szőnyegedre?

Hirdetés

1998 már majdnem olyan, mint az új évezred. Elképesztően érződik a változás szele, újabb és fiatalabb korosztály mutatkozik be a kamera innenső és túlsó oldalán egyaránt. Persze sokaknak, akik inkább a klasszikus mozi szerelemesei, ez az új irány már túlment egy határon. Teljesen elfogadható ez a fajta álláspont is - amíg persze nem csap át értelmetlen utálkozásba az egész.

 

De mely filmeknek is örülhettünk ennyire 1998-ban? Megint a bőség zavara kerülget minket, nézőket, hiszen felsorolni is nehéz, mennyi elképesztő alkotás jelent meg ez alatt a 12 hónap alatt. A nagy Lebowski, A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, A Truman Show, Mint a kámfor, Az őrület határán, Dark City, Armageddon, Ronin, Félelem és reszketés Las Vegasban és Steven Spielberg grandiózus háborús filmje. Ami pedig a jövőt illeti, még egy kvíz és azután beköszöntenek a 2000-es évek is!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.