Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered Bud Spencer és Terence Hill filmjeit?

|

"- Hogy is van az a mondás?... Aki barátot talál, kincset talál. - Igen, igaz... Vagy mégsem?..."

Hirdetés

Bud Spencer egyik kevésbé ismert filmje, a Bombajó bokszoló idén lett kereken 40 éves (ha az eredeti, olasz premiert vesszük alapul). Annak ellenére, hogy ez az alkotás nem tudhat magáénak olyan nagy népszerűséget, mint a Piedone-filmek vagy éppen a Banános Joe - hogy most csak Spencer önálló filmjeit említsük -, mind a mai napig megvan a bája és hangulata, ami miatt egy tökéletes választás lehet, ha szimplán csak szórakozni szeretnénk egy filmen. Pontosan ezen felbuzdulva összeállítottunk egy kvízt, de hogy ne érje szó a ház elejét, nemcsak Spencer, hanem Terence Hill-filmekből is mazsoláztunk nektek kérdéseket.

Hirdetés

Előre szólunk, akadnak majd becsapós kérdések, amiket a tősgyökeres Spencer-Hill rajongók fognak leginkább tudni. Viszont ahogy a korábbi kvízeknél már megszokhattátok, jelen esetben is egymást fogják érni a könnyű és a nehéz kérdések, szóval nem árt majd résen lenni. Az elért pontszámotokat pedig ne felejtsétek el kommentben megmutatni.

Szinte magától értetődik a kérdés: ha csak egyet szabad(na) választani, melyik a kedvenc Spencer-Hill filmetek?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.