Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered Chris Hemsworth filmjeit?

|

A mozikba került Thor: Szerelem és mennydörgés kapcsán szemezgettünk kérdéseket Hemsworth filmjeiből.

Hirdetés

Már szem- és fültanúi lehetünk az új-zélandi származású fenegyerek, Taika Waititi újabb agymenésének - vagyis más szóval a héten került mozikba a Thor negyedik epizódja, a Szerelem és mennydörgés. Ennél pedig keresve sem tudtunk jobb alkalmat találni arra, hogy egy újabb 10+1 kérdéses kvízt mutassunk nektek. Viszont Waititi helyett inkább a mennydörgés és a villámok istenét alakító Chris Hemsworth filmográfiáját vettük alapul. Hogy miért?... Elég csak a kvíz kérdéseit elolvasni és rájön az ember.

Hirdetés

Ahogy már lassan hagyományszámba megy az ilyen kvízeknél, most is összevissza szemezgettünk kérdéseket - vagyis nem csupán Marvel-filmek lesznek kiemelve. Indulhat a kihívás?

Az elért pontszámotokat ne felejtsétek el kommentben megmutatni nekünk, illetve arra a kérdésre is bátran biggyesszétek oda a válaszotokat, hogy melyik filmben szerettetek bele azonnal Hemsworth-be (ez a kérdés nem csak lányoknak/nőknek szól…).

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.