Hirdetés

Lady Sif visszatér a S.H.I.E.L.D. ügynökei közé

|

Hirdetés

Az extra hosszúra nyújtott szezon közi szünetből március 3.-án fognak majd visszatérni a S.H.I.E.L.D. ügynökei, ám a Thor rajongók inkább az ezt követő hetet jelöljék be a naptárban, ugyanis ekkor láthatják majd Jaimie Alexander-t újra Lady Sif szerepében. 

Arra viszont senki se számítson, hogy rögtön egy baráti sörözéssel nyit majd az epizód. Amikor az Asgardi harcos ismét találkozik Coulsonnal és társaival, nem lesz semmilyen emléke róluk, de még a Thor oldalán eltöltött ideje is kiesik az emlékezetéből. Jeffery Bell producer így nyilatkozott az említett részről:
"Egy kicsit elmókázunk a helyzettel, megkapjuk azt a humort ami már hiányzott ebből az árulással és halállal teletűzdelt évadból."
Jaimie Alexander nem lesz ismeretlen A S.H.I.E.L.D. ügynökei rajongói számára, hiszen az első évad 15. részében már tiszteletét tette. A tavasszal érkező részben egy rosszul elsült küzdelemnek köszönheti majd memória veszteségét. Vajon melyik Marvel gonosz látta így el a baját? A válaszra meg kell várnunk a második évad 11. epizódját.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.