Hirdetés

Lamborghini életrajzi film készül

|

Hirdetés

Film készül Ferruccio Lamborghini életéről, aki megalapította a máig nevét viselő luxusautó-gyártó céget. A filmet a AMBI Group projektjeként hívják életre, már 2016 nyarán elkezdődhet a forgatás Olaszországban, és a Lamborghini – The Legend munkacímet kapta. A történet a kezdetektől dolgozza majd fel Ferruccio Lamborghini karrirjét: kezdve a traktorok gyártásától, át a második világháború alatt készített katonai járműveitől egészen a ma is mindenki által ismert luxusautókig. A film azonban nemcsak az üzletemberként mutatja majd be Lamborghini-t, hanem a mindennapjaiba és a szerelmi életébe is bepillantást enged. Ferruccio Olaszország egyik leggazdagabb embere volt, és szenvedélyesen szerette a gyors luxusautókat: a hét minden napjára volt egy külön kocsija. Az autók mellett a nőket is szerette, és amolyan "celeb életmódot" folytatott: szenvedélyes kapcsolatai és magánéleti drámái is helyet kapnak majd a filmben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.