Hirdetés

A lány a vonaton - Itt az első előzetes

|

Hirdetés

Azért a népszerű bestsellerek filmvászonra ültetése sem szűnik meg idén. Paula Hawkins könyve ráadásul egyszerre több országban vezette az eladási listákat, amiről még Stephen King is ódákat zengett, feszültségkeltését egyenesen Hitchcockéhoz, történetét Gillian Flynn Holtodiglanjához hasonlították, amiből pár éve David Fincher csinált remek filmet és hozta elő Ben Affleckből a színészt, az előzetest elnézve pedig okkal merül fel bennünk Fincher munkája. Rachel (Emily Blunt) rendszeresen ingázik az otthona és munkahelye között. A vonat, amin utazik rendre megáll ugyanannál a fénysorompónál, ahonnan rálátása nyílik egy sor hátsóudvarra. Az egyik ház lakóit eme pár perc alatt rendszeresen figyeli és látatlanban is megszereti a Jess és Jason névre keresztelt párost, akiknek tökéletesnek tűnik az életük. Aztán egy reggel lát - vagy látni vél valamit - ami felforgatja a mindennapjait és az életük részévé válik. A Lány a vonaton igencsak nívós szereplőgárdát tudhat magáénak, ugyanis Emily Blunt mellett olyan nevek tűnnek fel, mint Rebecca Ferguson, Haley Bennett, Justin Theroux, Lisa Kudrow, Allison Janney, Luke Evans vagy Edgar Ramirez. A filmet A segítséget is jegyző Tate Taylor rendezi, a forgatókönyvért pedig a Kémek hídjáért is felelős Marc Platt körmölte. A bemutató október 7.-én esedékes. https://www.youtube.com/watch?v=-CKPj4O5_9s

Girl on a Train Poster
[gallery columns="4" ids="86682,86686,86684,86683"]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.