Hirdetés

Lassan teljesen elkészül a Halálos iramban 9

|

A rendező megosztott az internet népével egy kis információmorzsát.

Hirdetés

A jövőre húsz éves jubileumát ünneplő Halálos iramban-sorozat legújabb, kilencedik darabja egy párhuzamos dimenzióban már rég lement volna a mozikban és már a Blu-ray megjelenést várnánk - miközben arról vitázunk, hogy vajon mennyire ugrották meg az alkotók azt a bizonyos cápát. Ezzel szemben annak a fránya vírusnak köszönhetően még mindig ott tartunk csak, hogy tűkön ülve várjuk, milyen őrült kalandokba keveredik Toretto és hűséges bandája (AKA: családja). Most pedig, hogy Justin Lin kijelentette: a hangkeveréssel is elkészültek, már csak abban reménykedhetünk, hogy jövő májusban már normálisan működnek a filmszínházak. 

Hirdetés

A rendező (aki a harmadik óta a hetedik és nyolcadik etap kivételével a rendezői székben ült) a saját Twitter-oldalán adta közzé a hírt, hogy sok áldozatos munkának köszönhetően befejezték a hangsávon való munkálatokat. 

A nagy sikerű sorozat legújabb része ismételten Dominic Torettót és csapatát (illetve: családját) állítja középpontba, akiknek újabb, minden eddiginél nagyobb fenyegetéssel kell majd szembenézniük. Ez a fenyegetés pedig nem más, mint Dominic testvére Jakob. Jakobot nem más, mint az egykori WWE-bajnok John Cena formálja meg, akinek szerepeltetése valamelyest logikusnak hat, ha azt nézzük, hogy a franchise már egy másik, hasonló múlttal rendelkező színészt is behúzott magának (Dwayne Johnsonról beszélünk). Állítása szerint a rajongók abszolút megtalálják majd a számításaikat, hiszen nagyon sok eddig megválaszolatlan kérdést fognak tisztázni a filmben, valamint több olyan is lesz, amit majd most fognak megalapozni (hiszen ne feledjük: lesz még itt tizedik film is). 

Mindenképpen érdekes lesz megnézni, hogy Lin mivel rukkol elő, most hogy visszatért a rendezői székbe (ne feledjük: a széria legjobb darabjai sokak szerint az ő nevéhez köthetőek) és kíváncsian várjuk, vajon meg tud-e lepni minket valamilyen értelemben, vagy csak megpróbál minél több extremitást összehordani minden súly és lélek nélkül. 

A filmet jelen állás szerint április elsején nézhetjük majd a hazai mozikban. Reméljük a legjobbakat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.