Hirdetés

Last Days in the Desert előzetes - Ewan McGregor mint Jézus

|

Hirdetés

Kijött Rodrigo García (A nő ötször, Blue) új, vallásos tematikájú drámájának, azaz a Last Days in the Desert első előzetese. A történet Jézus azon 40 napját örökíti meg, ahol imádkozgatás és koplalás közepette találkozik egy olyan családdal, melyet az Ördög kísért. A család érdekében megküzd majd a Gonosszal, és egyben önmagát is próbára teszi. Ewan McGregor alakítja Isten fiát és magát az Ördögöt is, ami egy igen érdekes áthallást hordozhat magában. A fényképezésért Emmanuel Lubezki a felelős, aki tavaly A visszatérőért kapta meg harmadik Oscar-díját. Ciarán Hinds alakítja majd a családfőt, Tye Sheridan (Joe, X-Men: Apokalipszis) a fiú, Ayelet Zurer (Angyalok és démonok, Az acélember) pedig az anya szerepében fog feltűnni. https://www.youtube.com/watch?v=RDfySDiGeh8 A téma miatt számítani lehet a vegyes fogadtatásra. De majd meglátjuk mi sül ki belőle. A film már bemutatkozott tavaly a Sundance Fesztiválon, a nagyközönség pedig május 13-ától tekintheti meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.