Hirdetés

Last Days on Mars - Első Kép

|

A Magnet stúdió kezei alatt készül Ruairi Robinson filmje, egy űrbéli sci-fi thriller, melynek most megérkezett az első képe.

Hirdetés

A film egy csapatot követ akik marsi expedíciójuk során olyan fosszíliákat találnak a vörösbolygón ami a bakteriális élet nyomaira utal. De az egyébként engedély nélküli kutatás baljós fordulatot vesz, mikor az egyik csapattag lezuhan egy víznyelőbe és kiderül, hogy a felfedezett létforma talán még mindig él. A film idén szeptember 19-én jelenik meg külföldön, a stábot olyan színészek alkotják mint Liev Schreiber, Elias Koteas, Olivia Williams, Romola Garai és Tom Cullen. A Last Days on Mars egyébként Robinson korábbi rövid filmjén alapul amit az első képpel együtt meg is nézhettek, ha tovább kattintok.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.