Hirdetés

Last Vegas - Michael Douglas komédiázik

|

Miután szerencsésen legyőzte a rákot, Michael Douglas újra a mozi világa felé vette az irányt, egészen pontosabban egy vígjáték felé. A Last Vegas leginkább a Másnaposok és A szomszéd nője mindig zöldebb keverékeként írható le.

Hirdetés

A sztori négy idős nős férfiról szól, akiket barátjuk elhív Las Vegas-i legénybúcsújára. Michael Douglas a nősülő férfit alakítja, aki nem akarja elfogadni, hogy öregszik. Nagy nőcsábász hírében áll, azonban végre beadja derekát, s egy tőle kétszer fiatalabb nő mellett készül letelepedni. A barátaira nem kisebb nevek, mint Dustin Hoffman és Christopher Walken van kiszemelve. A forgatókönyvet Dan Fogelman (Őrült, dilis, szerelem) írta, a rendező pedig John Turteltaub (A nemzet aranya). A Las Vegas-i forgatást idén őszre tervezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.