Hirdetés

Last Vegas - Robert De Niro csatlakozik a stábhoz

|

A Másnaposok "idősebb" kiadásaként számon tartott Last Vegas című komédia eddig csak Michael Douglast tudhatta szereplőgárdájában, most viszont csatlakozott még egy nagy öreg: Robert De Niro.

Hirdetés

A sztori pár idős haverról szól, akiket a közülük utolsóként házasodó barátjuk elhív Las Vegas-i legénybúcsújára. Robert De Niro játssza azt a parti-ellenes figurát, akit rá kell beszélni erre az egészre, s aki végül beadja a derekát. Michael Douglas a nősülni készülő örökifjú férfit alakítja. A forgatókönyvet Dan Fogelman (Őrült, dilis, szerelem) írta, a rendező pedig John Turteltaub (A nemzet aranya). A Las Vegas-i forgatás idén ősszel veszi kezdetét. A színészekhez még csatlakozhat Christopher Walken, de erről még nincs semmilyen hivatalos hír.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.