Hirdetés

Láttad már a Hamletet Benedict Cumberbatch előadásában?

|

Hirdetés

Egy különleges programról szeretnénk beszámolni nektek, ugyanis az Uránia Nemzeti Filmszínház hamarosan műsorára tűzi William Shakespeare Hamletjét, amit a nagyszerű Benedict Cumberbatch (Kódjátszma, Sherlock, Sötétségben - Star Trek, A hobbit: Smaug pusztasága) főszereplésével nézhetnek meg az érdeklődők. "Amint egy ország a közelgő háborúra fegyverkezik, ezzel egy időben egy család darabokra hullik. Hamlet apja halálát kényszerül megbosszulni, de a feladat megbénítja, s ebben az elkeserítően behatárolt helyzetben növekvő indulata, lázadása nem csupán épelméjűségét, de az ország jövőjét is veszélybe sodorja " - szól a hivatalos leírás, az alábbi trailer pedig ízelítőt abból, hogy mire számíthatunk a feldolgozástól: https://www.youtube.com/watch?v=SxraXR_tfSA William Shakespeare klasszikus tragédiája ezúttal a Barbican színház rég várt előadásában elevenedik meg Lindey Turner rendezésében, amelyet a National Theatre Live sorozat keretében rögzítettek. Az Uránia felvételről, angol nyelven, magyar felirattal ellátva vetíti a 200 perces, kihagyhatatlan előadást, amelyre három időpontban (áprilisban és májusban) lehet jegyet vásárolni.

10-gertrude-anastasia-hille-and-hamlet-benedict-cumberbatch-photo-by-johan-persson
A szereposztás a következőképpen alakult: Benedict Cumberbatch (Hamlet), Anastasia Hille (Gertude), Ciarán Hinds (Claudius), Sian Brooke (Ophelia), Leo Bill (Horatio), Rudi Dharmalingam (Guildenstern), Matthew Steer (Rsencrantz) és Jim Norton (Polonius). Mi a véleményetek az előadásról? El fogtok menni rá?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.