Hirdetés

Látványos pusztítást ígér a Moonfall szinkronos előzetese

|

Ezúttal a Holdnak köszönhetően jön el a világvége.

Hirdetés

Hamarosan új filmmel jelentkezik a világvége és katasztrófafilmek koronázatlan királya, Roland Emmerich a Moonfall képében, mely a hírek szerint az eddigi legdrágább alkotása lesz, és amelyben ezúttal a Hold jelenti az emberiségre és a Földre a legnagyobb fenyegetést. Ehhez érkezett meg a legújabb, rombolással és pusztítással teli előzetes.

Hirdetés

A történet szerint a Hold váratlanul kibillen az ismert keringési pályájáról, ami így elkerülhetetlenül a Földbe fog csapódni, kioltva az életet a bolygón. A NASA azonban hetekkel a végzet előtt még kiküld egy csapatot az űrbe, hogy megvizsgálják a különös jelenség hátterét - és mint azt a trailer is mutatja, a közeledő világvége valóban nem egy természetes folyamat eredménye lesz.

A Moonfall 2022. február 3-án érkezik a hazai mozikba, főszerepben pedig feltűnik Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley (a Trónok harca Samje), Michael Peña, Charlie Plummer, Kelly Yu, Eme Ikwuakor, Carolina Bartczak és Donald Sutherland. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.