Hirdetés

Lawless - Karakterposzterek

|

Nemrég láthattuk a nagyon jól sikerült előzetest, most pedig a legfontosabb karaktereket vizsgálhatjuk meg, ugyanis mindenki megkapta a maga poszterét, összesen hetet. Nagyon várjuk már augusztus 31-ét.

Hirdetés

John Hillcoat filmje Matt Bondurant valós eseményekről szóló The Wettest County in the World című írásán alapul, amelyben három fivér kalandjait követhetjük figyelemmel Virginiában a szesztilalom idején. A bűnözés a csúcspontjára hág, s ebben a mocskos világban kell a fiúknak bizonyítaniuk egymás és a család iránti hűségüket. A fivéreket Tom Hardy, Shia LeBeouf és Jason Clarke alakítja, de nem kisebb nevek teszik még várósabbá a gengszterfilmet, mint Jessica Chastain, Guy Pearce, Gary Oldman, Mia Wasikowska és Dane DeHaan. A film a Cannes-i filmfesztiválon mutatkozik be, a mozikba pedig, mint írtuk, augusztus 31-én érkezik. Kattintás után megnézhetők a karakterposzterek. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.