Hirdetés

LBJ - Woody Harrelson elnök lesz

|

Hirdetés

Az Entertainment Weekly leleplezte a LBJ című politikai dráma első fotóját, amelyen Woody Harrelson pózol Lyndon Baines Johnson elnökként. A filmet Rob Reiner (Tortúra, Egy becsületbeli ügy, Szerelem a Fehér Házban, A bakancslista) készíti Joey Hartstone (Leendő divatdiktátorok) forgatókönyve alapján. Lyndon B. Johnson John F. Kennedy alelnökjelöltje volt, mielőtt meggyilkolták az elnököt, utána pedig az amerikai alkotmány értelmében Johnson lett az ország vezetője. Végigszolgálta Kennedy hivatali ciklusát, majd 1964-ben újraválasztották. Itt olvashattok bővebben is az elnökségéről. Harrelson mellett feltűnik még Richard Jenkins (Richard Russell szenátor), Bill Pullman (Ralph Yarborough szenátor), Jeffry Donovan (Kennedy elnök), Kim Allen (Jacqueline Kennedy) és Jennifer Jason Leigh (Lady Bird Johnson).

harrelson-johnson
Az LBJ valamikor 2016-ban jelenik meg.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.