Hirdetés

Leállították két nagyszabású fantasy-sorozat forgatási munkálatait

|

Talán mondanunk sem kell, hogy a koronavírus miatt.

Hirdetés

A koronavírus tovább szedi áldozatait a szórakoztatóiparban is: a múlt héten nem telt el nap anélkül, hogy ne halasztották volna el valamelyik várva várt filmbemutatót vagy állították volna le kedvenc sorozataink forgatását, és a lista egyre bővül. Ez utóbbiakhoz csatlakozott most két nagyszabású fantasy-széria, a Netflix Vaják és az Amazon A Gyűrűk Ura sorozata.

Hirdetés

Sajnálatos módon lehetett számítani ezekre a fejleményekre, miután a Netflix minden észak-amerikai filmes és tévésorozatos projektjét legalább két hétre leállította. Habár az Egyesült Királyságban forgó Vaják második évada akkor még ezen az intézkedésen kívül esett, elővigyázatosságból most már ott is elrendeltek két hét kényszerszünetet, és természetesen a későbbi helyzettől függően fog eldőlni, mikor folytathatják a 2021-re tervezett folytatás munkálatait.

A Gyűrűk Ura-sorozat esetében, ami nemrég kezdett el forogni Új-Zélandon, szintén két hét szünettel terveznek a jelenlegi állás szerint, noha a stábnak kiküldött értesítőben azért feltüntették, hogy nem lehet biztosan tudni, mikor folytatódhat a munka. Mivel az Amazon korábban már berekesztette Az Idő Kereke és Carnival Row forgatását, ezért a Másodkorban játszódó széria felfüggesztése sem okozott nagyobb meglepetést. A Gyűrűk Urához egyelőre nem jelentettek be premierdátumot, ezáltal azt sem tudni, ez befolyásolja-e valamiben a tervezett megjelenést.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.