Hirdetés

Leállt a Bohemian Rhapsody forgatása Bryan Singer betegsége miatt

|

A rendező egészségügyi problémái miatt szünetelnek a Freddie Mercury életrajzi film munkálatai.

Hirdetés

A 20th Century Fox felfüggesztette a Freddie Mercury életéről szóló film, a Bohemian Rhapsody forgatását. A BBC értesülései szerint Bryan Singer egészségügyi gondjai állnak a háttérben.

Hirdetés

A stúdió mindössze ezt a rövid sajtónyilatkozatot tette közzé az esettel kapcsolatban:

"A Twentieth Century Fox Film ideiglenesen felfüggeszti a 'Bohemian Rhapsody' munkálatait Bryan Singer váratlan távolléte miatt."

A rendező képviselője bővebb tájékoztatást nyújtott a BBC számára:

"Egy személyes egészségügyi probléma áll a háttérben, ami Bryant és a családját érinti. Bryan reméli, hogy az ünnepek után már képes lesz visszatérni a munkához."

Arról nincs információ, hogy pontosan milyen betegségről van szó, de állítólag nem csak Singer, hanem az egyik családtagja is érintett. A THR értesülései szerint Singer már a Hálaadást követően sem tért vissza a forgatásra, ami aggodalmat keltett a producerekben, akik már a rendező leváltását is fontolóra vették. Az oldal szerint a forgatáson sem ment minden rózsásan, mert voltak nézeteltérések Singer és a főszereplőt alakító Rami Malek között. Nem ez az első alkalom, hogy Singer hiányzott egy filmforgatásról, ugyanis hasonló esetek fordultak elő az X-Men: Apokalipszis és a Superman visszatér produkciója során is.

A film premierdátumában egyelőre nem volt változás, ami továbbra is 2018. decemberében esedékes. A Bohemian Rhapsody Freddy Mercury életét és világhírű zenekarának, a Queen-nek a megalapítását mutatja be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.