Hirdetés

Lee Pace is a Galaxis Őrzőiben

|

Mr. Pace, aki pár hónapja sikertelenül tárgyalt Star Lord szerepéért, mégis csatlakozni fog a filmbe a meglévő szereplők mellé.

Hirdetés

Az utóbbi pár napot elnézve James Gunn felgyorsította a casting tempóját a filmmel kapcsolatban. Chris Pratt, Dave Bautista után a múlt héten Michael Rooker, tegnap pedig Ophelia Lovibond csatlakozott. Lee Pace (Hobbit trilógia, Lincoln, Alkonyat-Hajnalhasadás, Marmaduke - A kutyakomédia) egy ellenséget fog játszani. Spekulálások szerint vagy a Controller nevű karaktert vagy Korvac-et játszahatja el. Controller-ről röviden azt lehet tudni, hogy a filmben (ha benne lesz Thanos) akkor a fő szolgája és "nagykövete" lenne. Képessége, hogy a sisakjával tud másokat irányítani. Michael Korvac-ről pedig azt lehet tudni, hogy egy számítógépes szakember egy másik univerzumból. Gyakori időutazó. Felső teste egy gép. Időnként elnyeli Galactus "isteni" energiáit. Tud teleportálni valamint manipulálni az időt és a teret. A film bemutatója 2014. augusztus 1-én lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.