Hirdetés

Legalább egy évet késik A Karib-tenger kalózai 5

|

Szomorú reggelre ébredtünk, hiszen az egyik 2015-ös lufi úgy tűnik, hogy ki is durrant, hiszen A Karib-tenger kalózai 5 minimum egy évet késik az eredetihez képest.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter munkatársainak jutott az a lehangoló feladat, hogy beszámoljanak A Karib-tenger kalózai 5 (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) csúsztatásáról, így 2015 júliusa helyett legkorábban 2016 nyarán futhat be a mozikba. Az okokat állítólag ott kell keresnünk, hogy nem megfelelőre sikerült a forgatókönyv, így a Disney átiratja azt, ráadásul ők a nemrég közzé tett Pirates of the Caribbean: Dead Man Tell No Tales címet sem erősítették meg, azt csupán a két rendező, Espen Sandberg és Joachim Ronning mondták. Johnny Depp biztosan visszatér Jack Sparrow kapitányként, de egyelőre mást nem tudunk a projektről. A forgatás idén ősszel kezdődött volna, így viszont bizonytalan ideig elnapolták, ráadásul A magányos lovas buktája miatt a Disney ezúttal a büdzsével is óvatosabban bánik. A forgatókönyvet eredetileg Terry Rossio (A magányos lovas, Karib-tenger kalózai részek) írta, ám Jeff Nathanson (Men in Black 3) fogja kipofozni. Szomorúak vagytok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.