Hirdetés

Legend of Conan - Hamarosan forgatják!

|

Hirdetés

Arnold Schwarzeneggert legközelebb a Terminator Genisysben láthatjuk majd, mint megöregedett élő szövetet a fémvázon, de a bemutató után az egykori kormányzó visszatér egy másik klasszikus karakteréhez is a Legend of Conan forgatásának elkezdésével. Schwarzi részt vett a hétvégén Columbusban megrendezett Arnold Classic and Sports Fesztiválon, ahol megerősítette, hogy a Legend of Conan folyamatban van, sőt ez lesz a következő filmje. A The Arnold Fans honlap - amely legutóbb azt is megtudta a színésztől, hogy benne lesz a Terminator Genisys folytatásaiban - úgy értesült a producerektől, hogy az 1982-es fantasy-kaland régóta várt folytatásának forgatására még idén sor kerül, méghozzá azonnal, ahogy Schwarzenegger befejezte a világméretű promóciós turnéját az új Terminátor kapcsán. Szintén tőlük származik az információ, hogy állítólag a Universal Pictures illetékesei már elolvasták a forgatókönyv első tervezetét és imádták. Chris Morgan (Mobil, Halálos iramban széria, 47 Ronin) várhatóan pár nap múlva befejezi a második verziót és küldi a stúdiónak átnézésre. A Legend of Conan 2016 novemberében kerülhet a mozikba, de ez nagyban függ attól, hogyan tudnak majd haladni a munkálatokkal. Schwarzenegger a Terminator Genisys mellett a Maggie című zombis drámában is főszerepet játszik, valamint tervben van az Ikrek folytatása, a Triplets is, de erről nem sok konkrétum érkezett még.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.