Hirdetés

Legendás állatok és megfigyelésük 2 - Jude Law fogja alakítani Dumbledore-t

|

Ahogy az várható volt, a Roxfort híres igazgatója is fel fog bukkanni a következő részben fiatalkori valójában.

Hirdetés

Ahogy azt a Variety közzé tette, Jude Law fogja alakítani Dumbledore-t, Richard Harris és Michael Gambon után a harmadikként bújik a karakter bőrébe, hogy a múltjában vájkálhassunk kicsit. 

Hirdetés

Eddie Redmayne főszereplésével folytatódnak Göthe Salmander egyre sötétedő kalandjai, és ahogy azt korábban megtudtuk már Johnny Depp fogja megtestesíteni Dumbledore és a világ aktuális ellenlábasát, Grindelwaldot. Régóta folytak a találgatások, hogy ki játssza majd el az egyik legjelentősebb varázslót, és a stúdió sorba is vett minden jelentős brit színészt, aki csak létezik, Christian Bale-től Benedict Cumberbatchen át Richard Harris fiáig, Jared Harrisig, végül Jude Law lett a befutó. 

A folytatásban is rendezői székben maradó David Yates örömét fejezte ki a szereplőválasztás kapcsán:

Jude Law egy kimagaslóan tehetséges színész, akinek a munkáját régóta csodálom és nagyon várom, hogy végre együtt dolgozhassunk. Tudom, hogy zseniálisan bemutatja majd minden váratlan árnyalatát Dumbledore karakterének, amelyeket J.K. Rowling felfed életének ennek a nagyon különböző pontján. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.