Hirdetés

HIVATALOS! Megvan a Legendás állatok és megfigyelésük folytatásának a címe

|

És eléggé baljós.

Hirdetés

Kereken egy év múlva, azaz 2018. november 16.-án érkezik meg a világ filmszínházaiba J.K. Rowling Harry Potter előzményeinek a második felvonása. A Legendás állatok és megfigyelésük még értelemszerűen a Rowling történeteiben is szereplő könyv címéét vette kölcsön, azonban az is nyilvánvaló volt, hogy a Legendás állatok kitétel után - a Harry Potterhez hasonlóan - az alcím változni fog. Most már azt is tudjuk, hogy mire.

Hirdetés

Tegnap a Warner már a twitteren közzétet egy képet a bodza pálcá(k)ról, a Pálcák Uráról, avagy még inkább Dumbledore és Grindelwald vesszejeiről (na ez a kifejezés  így eléggé ráerősít a köztük lévő szerelmi szálra), ezzel is hangsúlyozva a két mágus ellentétét, valamint jelezték, hogy ma az évforduló alkalmából valami fontossal jönnek. Sokan egy teaser trailerre tippeltek, hiszen a film július óta forog, vagyis egy sötét áttűnésekkel teli előzetest összedobhattak volna, de mivel az előző is decemberben jelentkezett, így erre vélhetően még várhatunk, ellenben a címet már tudjuk, ami nem más lesz, mint Legendás állatok: Grindelwald bűntettei. Ráadásul a Warner ezzel együtt az első promóciós képet is közzé tette a szereplőkről, melyen Jude Law Dumbledore-ját,  Callum Turner Theseus Salmanderét, és Zoe Kravitz Leta Lestrange-ét is láthatjuk teljes valójukban, Rowling varázsvilágához illően mozgásban, miközben a Halál Ereklyéinek szimbóluma is felsejlik.

Ebből még egyelőre nem világos, hogy Göethe Salmander kis állatkái miként kapcsolódnak a cselekménybe, de azt már eddig is tudni lehetett, hogy a Johnny Depp alakította Grindelwald megszökik fogságából, ami tettekre sarkallja egykori barátját és ellenfelét, a Roxfortban átváltoztatástant tanító Albus Dumbledore-t (Jude Law), aki Salmander segítségét kéri az ügyben. Ami azonban a barátságát is próbára teszi a Goldstein lányokkal és magnix barátjukkal, Jacob Kowalskival, miközben Grindelwald is szövögeti a terveit, amelynek valamiféle köze lesz Nicholas Flamelhez és a bölcsek kövéhez.

Természetesen az előző rész összes főszereplője, mint Eddie Redmayne, Allison Sudol, Katherine Waterston és Ezra miller visszatérnek, a visszaszámlálás pedig gyakorlatilag meg is kezdődött az egy év múlva esedékes bemutatóig.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.