Hirdetés

Legendás állatok és megfigyelésük - Befutott a teaser trailer (Frissítve)

|

Hirdetés

A Warner Bros. bemutatta a Harry Potter spin-off, a Legendás állatok és megfigyelésük első kedvcsinálóját, amelynek forgatókönyvét maga a széria szerzője, J.K. Rowling írta, a főszerepben pedig a Mindenség elmélete c. életrajzi dráma Oscar-díjas színészét, Eddie Redmayne-t láthatjuk majd Newt Scamander bőrébe bújva. A Legendás állatok és megfigyelésük történetét itt olvashatjátok el részletesen, arról, hogy mennyire kapcsolódik majd a Harry Potter sorozathoz, errefelé olvashattok utána, alább pedig az első ízelítőt nézhetitek meg, amely még eléggé keveset mutat: Feliratos: https://www.youtube.com/watch?v=HRaQWb8IMx8&feature=youtu.be Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=Wj1devH5JP4 A Legendás állatok és megfigyelésük David Yates rendezésében jön a mozikba 2016. november 28-án, a mellékszerepekben pedig feltűnik majd az új Flash, Ezra Miller, Colin Farrell és Jon Voight is. Nektek hogy tetszett az első kedvcsináló?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.