Hirdetés

Legendás állatok és megfigyelésük - így készültek a vizuális effektek

|

A Harry Potter előzményfilmje lélegzetelállító látványvilágában nem csak a különös állatok, de teljes városrészek épültek fel számítógépes technológiával, érdemes az ezt bemutató videót megnézni.

Hirdetés

Nem csupán a lehengerlő látvány miatt szerettük a Legendás állatok és megfigyelésüket, viszont egyértelműen remekül néztek ki a felbukkanó mágikus állatok és az összes látványosabb varázslat is. Persze ha ezeket kihagyják a filmből, még akkor se igazán tűnt volna fel, hogy mennyi helyszínt alkottak meg CGI-jal.

Hirdetés

Az alábbi videóban látható, hogy nem csak a mágiához volt szükség különleges effektekre, de komplett utcarészeket és belső tereket is azzal terveztek meg. Csak ámulunk és bámulunk: 

Igaz, nem jelölték az Oscar legjobb vizuális effektusok kategóriájában, pedig illett volna. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.