Hirdetés

Legendás állatok és megfigyelésük - Katherine Waterston a női főszerepben

|

Hirdetés

A korai pletykákkal ellentétben, mégsem Kate Upton kap majd szerepet az első Harry Potter spinoffban. Múlt hónapban már megtudhattuk, hogy a Legendás állatok és megfigyelésük főszerepét Eddie Redmayne kapta, aki Newt Scamander bőrébe fog bújni. A rendezői székben az a David Yates ül, aki a legutolsó négy Harry Potter filmet is elhozta nekünk, ezúttal pedig személyesen az írónő, J.K. Rowling forgatókönyve alapján fog dolgozni. A történetben két női karakter is fontosabb szerepet játszik, akik közül az egyikre három esélyes is volt az elmúlt időszakban: a korábban említett Upton, A nagy Gatsby Elizabeth Debicki-je és végül pedig Katherine Waterston a Beépített hibából. A válogatáson Waterston került ki győztesként, aki így Tina szerepére szerződött le talán több filmre is, ugyanis a készítők elmondása szerint minimum egy trilógiát készítenek Scamander történetéből. Ezzel a hírrel már csak két betöltésre váró űr maradt a produkció megkezdése előtt, méghozzá a másik női karakter Queenie megformálójának, illetve a főszereplő riválisának, Jacobnak a kiválasztása. A legutóbbi pletykák szerint előbbi szerepére Saoirse Ronan, Dakota Fanning, Lili Simmons és Alison Sudol az esélyesek, míg utóbbira Steve Zissis, Zack Pearlman vagy Dan Fogler lehet a befutó. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.