Hirdetés

A Legendás állatok folytatásában visszatérünk Roxfortba?

|

Vélhetően viszont nem az iskolapadba.

Hirdetés

Már gőzerővel forog a Legendás állatok és megfigyelésük folytatása, hogy jövőre garantáltan mozikba kerüljön. Még csak egy hónapja kezdődtek meg a felvételek, viszont a stábnak most annyiban nehezebb dolga lesz, hogy az előző filmekkel ellentétben nem csupán Angliában, hanem Franciaországban is forgatnak majd. Viszont egyelőre még a szigetországban zajlódnak a munkálatok, méghozzá nem is akárhol.

Hirdetés

A hétvégén valaki szépen lekamerázta, amint a stáb az angliai Lancock Abbey-nél sertepertél. És hogy ez miért lényeges? Azért, mert a Harry Potter-filmek nem egy roxforti jelenetét itt vették fel. Természetesen a produkció részéről még nem érkezett megerősítés, hogy valóban így lesz-e, de tavaly David Yates rendező elárulta egy interjú során, hogy az 5 részesre tervezett sorozat során valamilyen formában visszatérünk még a méltán híres varázslóiskolába - sőt mi több, talán az amerikaiak intézményét, az Ilvermorny-t is meglátogathatjuk valamikor - amely felbukkant pár pillanatra az első rész nyitányában.

A Roxfort pedig egyébként is adná magát, hiszen a Jude Law alakította fiatal Dumbledorenak kulcsszerepe lesz a Grindelwald elleni történésekben, mint tudjuk, Dumbledore pedig ez idő tájt már az iskolában tanította az Átváltoztatástant.  Nem kizárt, hogy az epizódok során láthatjuk ahogy igazgatóvá növi ki magát a mágusképző élén, néhány régi ismerős fiatalkori megfelelőjével együtt, mint amilyen McGalagony professzor, vagy maga Voldemort, még Tom Denemként, hiszen a történetfolyam 19 évet fog felölelni. Emellett az is köztudott, hogy Dumbledore és Grindelwald mellett Salmander, Leta Lestrange és egy bizonyos Sebastian fiatalkori megfelelőjét is láthatjuk, vagyis nagy valószínűséggel megismerhetjük Göethe eltanácsolásának a történetét a Roxfortból.

Ez pedig két kis gondolatfoszlányt juttat eszembe. Nem kizárt, hogy az epizódok valamelyikében a Titkok Kamrájának kinyitásának is a szemtanúi lehetünk majd egy teljesen másik szemszögből. Hiszen Dumbledore talán már akkor sejtette, hogy mi (és ki) okozta Hisztis Myrtill halálát, eme nyomozásban pedig talán egy híres-nevezetes magizoológusnak is köze volt. Ha pedig már Göethe Salmander: nem lenne rossz látni, ahogy - mondjuk átmenetileg - Legendás állatok gondozását tanít a Roxfortban, mondjuk egy a bestiákat hozzá hasonlatosan kedvelő kis félóriásnak. De ezt nagy valószínűséggel csak az mondatja velem, hogy nem csak J.K. Rowling világába, hanem annak jól ismert középpontjába is bármikor szívesen visszatérne az ember.

Ahogy sokan mások, de ahogy a bevezetőben írtuk, még nagyon kezdeti fázisban leledzik a film és előzetesre se valószínű, hogy idén számíthatunk, legfeljebb olyan kis nesze semmi fogd meg jól típusúra, mint az első beharangozója volt majd két éve, decemberben. Az egyelőre cím nélküli Legendás állatok és megfigyelésük 2018. november 16.-án érkezik a mozikba, Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Allison Sudol, Dan Fogler, Ezra Miller, Johnny Depp, Jude Law, Zoe Kravitz és Callum Turner főszereplésével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.