Hirdetés

Felbukkan Constantine a Legends of Tomorrow 3. évadjában

|

És nem ez lesz az egyedüli jelenése a közeljövőben.

Hirdetés

Szerda hajnalban végre elstartol a Legends of Tomorrow harmadik évada, amit Matt Ryan személyében most egy újabb okunk van izgatottan várni, ugyanis a színész felbukkan egy bizonyos ponton John Constantine szerepében. Az információt Phil Klemmer showrunner erősítette meg egy Rotten Tomatoes-nak adott interjújában, ahol a Legendák közelgő kalandjaiba adott némi betekintést. 

Hirdetés

"Megkapjuk Billy Zane-t és a cirkuszt [a második epizódban], kapunk egy kis Julius Caesart az arubai tengerparton a nyitóepizódban. Zarival [az új csapattag] is ebben a disztópikus jövőben fogunk találkozni. Van egy kis Amblin-féle űrlényes rész a '80-as években, csináltunk egy kis Hasfelmetsző Jacket a viktoriánus kori Londonban, Hollywood aranykora, John Constantine pedig ördögöt űz. (...)"

Ryan ugyebár az NBC élőszereplős Constantine sorozatában főszerepet, amit mindössze 13 epizód után elkaszált a csatorna. A színészt az erős rajongói nyomás hatására azóta visszahozták a Zöld Íjász negyedik évadának egyik epizódjában, hangját adta a Justice League Dark című egész estés animációs filmben a démonvadásznak, jelen pillanatban pedig egy önálló rajzfilm is készül Constantine-nal a CW Seedre, amiben szintén Ryan lesz a megszólaltatója. Ehhez épp a hétvégén megrendezett New York Comic-Conon debütált egy kedvcsináló: 

Mint említettük, a Legends of Tomorrow legújabb szezonja október 10-én premierel, és talán még az Arrowverzumban játszódó Constanine animációs sorozat is elstartol idén a karakter rajongóinak hatalmas örömére. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.