Hirdetés

Legends of Tomorrow - A Zöld Íjász is tiszteletét teszi

|

Hirdetés

Múlt héten végre elstartolt a CW legújabb DC-s sorozata, a Legends of Tomorrow, amely egyazon univerzumban játszódik, mint a nagysikerű The Flash és A zöld íjász. Emiatt már a kezdetektől spekulálnak a rajongók, hogy vajon feltűnik-e valamikor a sorozatban A Villám vagy esetleg Oliver Queen, és ha igen, ez a jelenben fog megtörténni, vagy netán a jövőben? (ugyanis aki nem lenne tisztában vele, a Legends of Tomorrow egyik fő alkotóeleme az időutazás). Nos, beigazolódtak a találgatások, ugyanis a mai napon bejelentésre került, hogy Stephen Amell szerepelni fog a 6. részben, de mint a jövőbeli Zöld Íjász! (Figyelem: innentől SPOILER veszély áll fent!) Az Entertainment Weekly információi szerint a Legends of Tomorrow egyik része 2046-ban fog játszódni, ahol találkozni fogunk az idős Oliver Queennel, valamint Connor Hawke-kal (aki a képregényben Oliver fia, de a sorozatban még nem került bevezetésre, habár már kiderült, hogy Olivernek van egy fia…). A producer Marc Guggenheim így nyilatkozott erről az epizódról:

Mi nem csak bevezetjük Connor Hawke-ot a saját univerzumunkba, de találkozni fogunk 2046-ban Oliver Queen idős változatával, akit természetesen Stephen Amell fog életre kelteni. És egy kis bónuszként a képregény-rajongóknak: Olivernek hiányozni fog a bal karja, valamint kecskeszakálla lesz, amolyan kikacsintásként a Sötét Lovag Visszatér történetre. Úgy gondoljuk ez az epizód az egyik legmenőbb lesz azok közül, amiket valaha is elkészítettünk.
Ti mit gondoltok, örültök, hogy érkezik a Zöld Íjász a sorozatba? És rajta kívül kit szeretnétek még, hogy feltűnjön?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.