Hirdetés

Legends of Tomorrow - Interjú a legendákkal és Diggle új jelmeze

|

Hirdetés

A DCs Legends of Tomorrow hősei csak 2016-ban fognak először világot menteni, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy sehol nem fogunk velük találkozni, hisz a két testvérsorozatban (Arrow és Flash) kellő felvezetést fog kapni az összes karakter. Most a Comic-Conos, elmaradt rövid interjúkból válogatták ki a legjobbakat és ezeket fűzték össze színfalak mögötti képsorokkal egy videóba. Ezt lehet megnézni, és nem a szokásos semmitmondó, annyira jó lesz a sorozat, hogy mindenki el fog ájulni módon, hanem tényleg értelmes kérdéseket kaptak, amiket rendesen meg is válaszoltak, bár az egyik készítő kicsit makogott és Caity Lotz nagyon fáradtnak tűnt. https://www.youtube.com/watch?v=XGbaHKtT9BY A képekből már az is biztosan kiderül, hogy nem csak a Flash, hanem az új Green Arrow is vendégeskedni fog, legalábbis az első részben biztosan. Ha már Arrow, Diggle végre jelmezt kap, hogy méltó tagja lehessen a Team Arrow-nak, most kapott két stúdió képet, szóval teljes pompájában meg lehet csodálni ezt a meglepően egyszerű szerelést, természetesen az elengedhetetlen Magneto sisakkal. [gallery columns="2" size="medium" ids="67018,67019"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.