Hirdetés

Legends of Tomorrow - Megvan ki alakítja majd Vandal Savaget

|

Hirdetés

Alig pár napja csak, hogy a CW csatorna bejelentette Hawkmant, újabb castingról rántották le a leplet. És tették ezt magáról a Legends of Tomorrow főellenségéről, Vandal Savage-ról, akit Casper Crump fog életre kelteni. Vandal Savage egy halhatatlan, aki mint egy vírusos betegség, úgy járt az elmúlt 6000 évben az emberek között, a háttérből irányítva zsarnokokat és diktátorokat, ezzel segítve elő világuralomról szőtt terveit. Crump legelőször A zöld íjász és a The Flash crossover részében fog feltűnni, majd utána kezdi meg a harcot a Holnap Legendáival. Ez ugyanaz a stratégia, melyet Hawkman karakterénél is használni fognak. A Legends of Tomorrow premierje végül mégsem januárban, hanem 2016 tavaszán lesz. Ti várjátok már Vandal Savage feltűnését?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.