Hirdetés

Legends of Tomorrow panel - Tele lesz elborult ötletekkel

|

Hirdetés

Az Arrow és a Flash után újabb szuperhősök érkeznek a CW csatornára, és mivel az emberek a csapatokat jobban bírják, ezért gyorsan össze is verbuváltak egyet a már ismert karakterekből: Captain Cold (Wentworth Miller), Firestorm (itt csak Victor Garber), Heat Wave (Dominc Purcell), Hawkgirl (Ciara Renee), A.T.O.M. (Brandon Ruth), White Canary (Caity Lotz) és Rip Hunter (Arthur Darvill). Egy előzetest már láthattunk, amit amúgy külön forgattak le, mert még sehol sem álltak akkoriban, de a Comic-Conon megnyugtattak mindenkit, hogy most már nekiálltak és gőzerővel dologznak. (Érkezett egy másik, sokkal különlegesebb is.)

dcs-legends-of-tomorrow
A Legends of Tomorrow-ban nem csak az időutazás (Rip Hunter miatt) és a feltámadás (White Canary) lesz komoly téma, de a reinkarnációt is beleszövik a történetbe. Lássuk mint mondtak még a készítők és a színészek:
  • Az évad első felében kicsit szétszórt lesz a csapat, mert sokan egyszer-kétszer visszanéznek az anya sorozatukhoz, de a félévadzáróban történni fog valami, ami végleg összehozza őket.
  • Hawkgirl mellett néhány részben Hawkman is fel fog tűnni.
  • A Lazarus verem miatt White Canary-nek lesznek gondjai, amikkel nehezen fog tudni megküzdeni. Caity Lotz ezt mondta róla:
Azt akarom, hogy megőrüljön és letérjen az útról, mindig is ez volt a tervem vele.
  • Heat Wave és Captain Cold nem lesz túlságosan elragadtatva, hogy csatlakozniuk kell a csapathoz, végül vonakodva, de megteszik.
  • Az időutazásban nagy szerep lesz még Vandal Savage-nak, egy halhatatlannak, aki alkalmanként összefut a csapattal. (A képregényekben egy gonosz karakter. Amikor viszont rákérdeztek, hogy akkor ellenség lesz-e, nem akartak válaszolni, mert ez nem ilyen egyszerű.) Azt is figyelembe kell majd venni, mi történik, ha alternatív valóságokat hoznak így létre.
  • Minden, ami túl elborult ötlet volt az Arrow-nak és a Flash-nek, itt lesz a helye.
  • Martin Stein (Firestorm egyik fele) lesz a szíve, aki megpróbálja egyben tartani ezt a diszfunkcionális családot, de a vezető A.T.O.M. lesz.
  • Ciara Renee elolvasta az össze Hawkgirl képregényt, amiket Geoff Johnstól (kreatív igazgató DC Entertainment) kapott, hogy jobban  azonosulhasson a karakterrel.
  • A White Canary lesz egyértelműen a legfélelmetesebb karakter, hiszen többé nem fél a haláltól.
A premier végül nem januárban, hanem valamikor 2016 tavaszán várható.
dcs-legends-of-tomorrow-logo-slice
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.