Hirdetés

Legends of Tomorrow - Senki sincs biztonságban

|

Hirdetés

Fél éve már annak, hogy a CW bejelentette, közös spin-off sorozatot indítanak a The Flash-nek és az Arrow-nak. Azóta megtudhattuk, hogy tele lesz elborult ötletekkel, megtudtuk kik fogják alkotni a csapatot (név szerint: ATOM, White Canary, Captain Cold (Wentwort Miller), Heat Wave (Dominic Purcell), Firestorm és Hawkgirl), promó képet és előzetest is láthattunk már, mely mind-mind azt mutatta, hogy ezt bizony majd látni kell! Most újabb információkat tudhattunk meg a showrunnertől, Phil Klemmertől, aki a ScreenRat-nek adott interjújában ejtett el pár információt a sorozatról. Elmondta, szeretnének változtatni azon az érzésen, hogy egy képregénysorozatban vagy filmben a főhős teljes biztonságban van a haláltól, ezért itt senki sem lesz biztonságban, nem mindenki fogja a későbbiekben folytatni a kalandot. Azt is mondta, hogy:

Ez egy antológia sorozat, de nem olyan formában, mint pl. A törvény nevében (True Detective). Limitált szériaként készül, kerek egész történettel, de fel vagyunk készülve a folytatásra is.
Még hozzátette:
Egy bizonyos ponton sötétség fog elhatalmasodni a karaktereken. Elárulják majd egymást, megkísérti őket a gonosz. Lesznek, akik nem akarják végigcsinálni a küldetést, mások pedig eltűnhetnek ezekben a reménytelen időszakokban.
A sorozatban lesz először látható az időutazó szuperhős, Rip Hunter, aki azért gyűjti majd egy csapatba néhány szuperhőst és szupergonoszt, hogy rájuk bízzon egy fontos feladatot. A küldetés során olyan ismeretlen és ellenséges alternatív idősíkokban veszik fel a harcot a gonosszal, mely akár a vesztüket is jelentheti. Klemmer azt is elmondta, hogy nem a „heti ügy megoldása” sémát fogják követni, ami mindenképp jó jel a sorozatra nézve. Reméljük a történetre sem lesz panasz, és méltó spin-offot kap a The Flash/Arrow duó. A Legends of Tomorrow végül mégsem januárban, hanem 2016 tavaszán debütál.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.