Hirdetés

Legends of Tomorrow - Stargirl és Reverse-Flash az új ízelítőn

|

A The CW közzétett egy nagyszerű tévéreklámot a Legendák várva várt második évada kapcsán, ahol nem akármilyen arcok teszik tiszteletüket.

Hirdetés

A The CW végre megjelentetett egy új jelenetekben bővelkedő tévéreklámot A holnap legendái második évadának kapcsán, amiben többek között először láthatjuk teljes szerelésében a DC Comics egyik szuperhősnőjét, Stargirl-t és még a The Flash sorozatból ismert Reverse-Flash-t is, ha kellőképp nyitva tartjátok a szemeteket. Segítünk: 0:21-től érdemes nagyon odafigyelni. A videót odafent nézhetitek meg magyar felirattal a DC Comics Magyarország jóvoltából. 

Hirdetés

A DC's Legends of Tomorrow következő szezonjában visszatér Arthur Darvill Rip Hunter, Brandon Routh Ray Palmer/The ATOM, Caity Lotz Sara Lance/White Canary, Victor Garber és Franz Drameh Professor Martin Stein és Jefferson "Jax" Jackson/Firestorm, illetve Dominic Purcell Mick Rory/Heat Wave szerepében. A folytatás fontos része lesz továbbá Matthew MacCaull, mint Commander Steel, Sarah Grey, mint Stargirl, Maisie Richardson-Sellers, mint Vixen Prime, Lance Henriksen, mint Obisidan és egy még be nem jelentett színész Dr. Mid-Nite karaktereként, aki a Justice Society of America tagja. A sorozat főellensége egy sajátos Legion of Doom csapat lesz, benne pedig Malcolm Merlyn (John Barrowman), Damien Darhk (Neal McDonough), a Reverse-Flash (Matt Letscher) és Captain Cold (Wentworth Miller).

Az eddigiek alapján pedig egy igencsak izgalmas és eseménydús folytatásra számíthatunk, ami remélhetőleg könnyen túltesz majd az első évadon. Az évadnyitó október 13-án lesz esedékes.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.