Hirdetés

Legends of Tomorrow trailer - Az Arrow és a Flash stílusában

|

Hirdetés

A The Flash és az Arrow sorozatok mellékszálaként, vagy inkább testvérszériájaként jön a DC Comics és a The CW következő közös nagy dobása, a Legends of Tomorrow, melyben a már ismert hősök és gonoszok együtt, legendákként küzdenek. A Comic-Con alkalmából egy igencsak érdekes módját választották annak, hogy felvezessék a Legends of Tomorrow történetét, ugyanis láthatjuk a The Flash és az Arrow sorozatok főszereplőjét is, hogy miképpen jutottak el az évadzárókig, miközben a képregényekből vett másaikkal párosítják a modern megfelelőiket. Mutatjuk, hogy mire gondolunk, de egyeseknek talán spoileres lehet: https://www.youtube.com/watch?v=n4cQ83S_gMM A DCs Legends of Tomorrow valamikor 2016 tavaszán debütálhat a The CW műsorán, amikor először láthatjuk majd, amint Victor Garber (Firestorm egyik fele), Brandon Routh (Atom), Arthur Darvill (Rip Hunter), Caity Lotz (White Canary), Ciarra Renee (Hawkgirl), Dominic Purcell (Heat wave) és Wentworth Miller (Captain Cold) először harcolnak együtt csapatként.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.