Hirdetés

Legends of Tomorrow - Új előzetes érkezett

|

Hirdetés

Sebesen közeledik a nagysikerű The Flash és az Arrow sorozatok közös spin-offjának, a DC’s Legends of Tomorrow-nak a premierje, mely január 21-én esedékes. Ennek örömére a The CW csatorna a napokban kiadott egy vadonatúj előzetest, mely nyomokban új jeleneteket is tartalmaz. https://twitter.com/TheCW_Legends/status/679024925298917376 Amikor már a hősök sem elegendőek… a világnak legendákra van szüksége. Rip Hunter (Arthur Darvill) a jövőből érkezett, azzal a szándékkal, hogy összeverbuváljon egy csapatot hősökből és bűnözőkből, akik megpróbálják megállítani a megállíthatatlant. Nem csak a bolygó, hanem maga az idő is veszélybe kerül. Vajon képes lesz ez a szedett-vedett alakulat felvenni a harcot egy ilyen hatalmas ellenféllel szemben, mint Vandal Savage? Főbb szerepekben Victor Garber (Firestom); Brandon Routh (ATOM); Arthur Darvill (Rip Hunter); Caity Lotz (White Canary); Dominic Purcell (Heat Wave) és Wentworth Miller (Captain Cold).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.