Hirdetés

Legends of Tomorrow - Új előzetes és poszter érkezett!

|

Hirdetés

Egy ideje már készülget A zöld íjász és a The Flash spinoffja, a Legends of Tomorrow, ami most vadonatúj marketing anyagokkal jelentkezett. A január 21-én érkező sorozatban az egyszerű hősök már nem képesek megvédelmezni a világot, legendákra van szükség! A jövőből érkező Rip Hunter feladata az, hogy összeszedjen egy maroknyi embert, akik csapatot alkotva együttes erővel talán megbirkózhatnak az emberiséget fenyegető Vandal Savage-el. Vajon sikerül megfékezniük a halhatatlan diktátort? A Legends of Tomorrowban olyan színészek keltik majd életre kedvenc DC képregényes karaktereinket, mint Victor Garber, Brandon Routh, Arthur Darvill, Caity Lotz, Ciarra Renee, Franz Drameh, Dominic Purcell és Wentworth Miller. https://www.youtube.com/watch?time_continue=62&v=6JlXb7NYhHk  

legends
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.