Hirdetés

Folytatódik a Légió

|

Megkapja harmadik szezonját a szuperhős sorozatok mindfuckja.

Hirdetés

Kevés olyan egyedi sorozat fut jelenleg, mint az FX X-Menes szériája, a Légió. Ennek az egyediségnek pedig meg van az a hátránya, hogy a szuperhőszsáner közepette valami réteg szórakozássá váljon, márpedig Noah Hawley sorozata abszolút ez a kategória. Ennek fényében csodaszámba megy, ha egy ilyen sorozat egy évadnál többet megél, de a Légió már a másodiknál tart és most már biztosan számíthatunk egy harmadikra is. 

Hirdetés

Az FX Programigazgatója, Eric Shrier ekképp véleményezte a csatorna döntését:

A Légió újradefiniálta a szuperhősdráma műfaját, felülmúlva minden várakozásunkat, ahogy a második évad a végéhez közeledve kiteljesedett. Nagyon büszkék vagyunk Noah Hawley eredményeire és megtiszteltetés a számunkra, hogy velünk bővíti a hagyományos tévés történetmesélés határait. Azonban nemcsak neki tartozunk hálával, hanem a sorozat olyan kreatív producereinek is, mint amilyen John Cameron, Lauren Shuler, Simon Kinberg és Jeph Loeb a Marvel Televisiontól, nem is beszélve a színészgárdáról és stábról.

A második, 11 részes évadból még 3 rész van hátra, amelynek utolsó darabja június 12-én kerül adásba. Noah Hawley természetesen visszatér, ahogy a főszerepben Dan Stevens is. Ha a közönség kevésbé vevő is erre a szuperhősös Twin Peaksre, a kritikusok imádják(a Rotten Tometoes-on jelenleg 1%-al jobban áll, mint az első szezon) és nem akarunk messze menő következtetéseket levonni, de ha létrejön a Disney és a Fox között a megállapodás, akkor vélhetően a harmadik szezon lesz egyben az utolsó is, arról nem is beszélve, hogy egy ilyen kiváló agytornából is megárthat a sok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.