Hirdetés

Legjobb. Hétvége. Valaha.

|

Hirdetés

Mostanra mindenki tisztában lehet vele, aki követ minket, hogy nagyban zajlik San Diegóban a Comic-Con, vagyis a kockák kedvenc hétvégéje egész évben. Szinte biztosan ez a legnagyobb ilyen típusú rendezvény, amire rengeteg sorozat és film is kilátogat, a képregények és a videojátékok mellett. Valamint a résztvevőknek lehetőségük van még egy halom más egyéb programra is. A Warner Bros. TV mindig nagyon aktívan részt vesz az eseményen és annyi sorozatát küldi el, ami fizikailag lehetséges. Olyanokról van szó, mint a képregényes Arrow, a Flash és a Gotham, vagy a CW többi fontos szériája, mint a The 100, a Vámpírnaplók és a The Originals. Az Odaát már a 11. évadára készül, míg a Blindspot csak az elsőre, de ne feledkezzünk meg a Célszemélyről és az iZombie-ról se. Ezeknek a sorozatoknak a színészei dobtak össze egy klassz videót, amiben 3 szóban kell összefoglalniuk a Comic-Conos élményeiket. A kitétel csak annyi volt, hogy mindezt a telefonjukkal kellett felvenniük.

Legjobb. Hétvége. Valaha.
Az eredmény pedig iszonyatosan jópofa lett: https://www.youtube.com/watch?v=J-alFQuZBTI
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.